Iedereen die onze cosmetica- en schoonmaakproducten wil maken, zal zich realiseren dat het bijna onmogelijk is om de producten plasticvrij te vinden, en nog ingewikkelder, afvalvrij. Deze producten komen normaal gesproken in kleine plastic flesjes voor eenmalig gebruik. Voor die mensen die hun eigen producten willen maken, bieden we een duurzamere optie. U kunt het doen door deze eenvoudige stappen te volgen:

1. Maak een account aan

Om klant bij ons te worden heeft u een Bulk & Beauty account nodig. Vul je e-mail in en je krijgt zo snel mogelijk een code van ons om je account aan te maken. Aangezien ons bedrijfsmodel gebaseerd is op herbruikbare en herbruikbare containers, is het mogelijk dat we vanaf het begin niet veel klanten kunnen bijwonen.

2. Plaats je eerste bestelling

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u uw eerste bestelling plaatsen! Al onze ingrediënten worden geleverd in herbruikbare glazen potten of flessen, waarvoor we u vragen een bedrag van 2,00€ te storten. Deze containers vullen wij met producten die in grote hoeveelheden bij ons worden afgeleverd. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je de producten in hergebruikte kartonnen dozen en afgesloten met biologisch afbreekbare tape.

3. Inleveren van de containers

Zodra u voldoende containers heeft om te retourneren, kunt u dit doen met dezelfde bezorgdoos of een andere doos die u geschikt vindt. Het is een goed idee om onze vulling te bewaren, zodat de containers voldoende beschermd zijn voor hun weg terug naar ons. Zodra wij de containers terug hebben, ziet u het aantal geretourneerde containers in uw account. Ook de reiniging van de containers nemen wij voor onze rekening.

4. Maak een nieuwe bestelling

Bij een nieuwe bestelling wordt het aantal geretourneerde containers verrekend met de containers die nodig zijn voor de gekochte producten. Wederom ontvang je je bestelling thuis en zullen de herbruikbare containers hun eerste cyclus doorlopen!