Over het bedrijf

Bulk & Beauty biedt u een duurzame manier om uw eigen schoonheids- en schoonmaakproducten te maken, met een reeks natuurlijke, biologische en veganistische ingrediënten in herbruikbare en hervulbare verpakkingen. Met slechts 10 ingrediënten kun je al beginnen met het voorbereiden van veel van de recepten voor huid- en haarverzorging voor je dagelijkse leven. Bulk & Beauty streeft er niet alleen naar om plasticvrije alternatieven aan te bieden, maar om zoveel mogelijk afvalvrij te zijn. Dit omvat herbruikbare verzendverpakkingen, vulling voor delicate goederen, duurzame en herbruikbare etiketten, enz.

Ons verhaal

Bulk & Beauty is in 2020 opgericht door Adriana en Antonio, beiden met een grote passie en verlangen om onnodige verspilling te voorkomen.

In 2018, overweldigd door de enorme hoeveelheid plastic voor eenmalig gebruik die we elke dag gebruiken en de verwoestende effecten op onze planeet, hebben we besloten om onze reis te beginnen om onze plastic en afvalvoetafdruk te verkleinen. Het verkrijgen van cosmetica of schoonmaakmiddelen zonder plastic of zelfs zonder afval was mogelijk, maar erg duur. Met dit in gedachten hebben we besloten om onze schoonheids- en schoonmaakproducten te gaan maken, maar het was omhogelijk om de ingrediënten plasticvrij te krijgen!

Zo is Bulk & Beauty in het leven geroepen om een duurzam alternatief te bieden aan diegenen die meer natuurlijke of ambachtelijke producten willen gebruiken en verspilling willen vermijden.